18 Ekim 2013 Cuma

öğrencilerimizin de düşündüğü



Merhaba arkadaşlar bugün sizlerle yepyeni bir biyoloji konu anlatımı sayfasından bahsedeceğiz. Özellikle okullu öğrencilerin ezberlemekten bıktıkları konu anlatımlarının başında gelen bu ders hakkında gerek YGS sınavında gerek LYS sınavında çok yoğun şikayetler alındığı da ayrı bir gerçek. Bu kapsamda siz değerli öğrencilerimizin de düşündüğü gibi videolu biyoloji dersi izlemenin en büyük avantajlarından biri de şüphesiz konuları çok hızlı bir şekilde öğrenebilmek olmaktadır.

Zor mu? hiçbir ders zor değildir esasen.. zorluk zannedilen herşey çalışınca aslında bir o kadar da kolay gelmektedir öğrencilerimize.. şimdi sizlerden ricamız bu anlamda elinizden gelen herşeyi yapıp bu derse çalışmanız olacaktır. Malum biyoloji konuları o kadar da zor konular olmasa gerek diyebiliriz. Ama şu varki siz de etkili ders çalışmanın meyvelerini almak için bazen bunu yapmak zorunda kalıyorsunuz. Ne var ki fizik kimya geometri ve biyoloji gibi derslerin tamamında kendine özgü bu gibi durumlar olabilmektedir.

15 Ekim 2013 Salı

anlatımları olmuştur. EkinDers.com gibi



Merhaba arkadaşlar bugün sizlere yepyeni bir konu anlatımı sitesi olan etkinders.com dan bahsetmekte yarar buluyorum. Oldukça profesyonel geometri konu anlatımının yer aldığı bu websitesinde sizler etkili ders öğrenmenin leyfini sürebilir YGS ve LYS sınavlarına da hazırlık yapabilirsiniz. Bu kapsamda öğrencilerin yapması gereken temelde okul veya dershane sonrası sınava hazırlanmak için konu anlatımı izlemek olabilir bu gibi sitelerin en büyük avantajı etkili konu anlatımları olmuştur.

EkinDers.com gibi sitelerde bir başka önemli nokta ise matematik konuları hakkında detaylı bir bilgi verebilmesidir. Oldukça keyif alacağınız sitede şenol hoca ekol hoca muhammet çoruh mustafa tekinay gibi isimlerin dersleri kapsamında konular ele alınmaktadır. Siz de çok geç olmadan etkinders.com sitesinden ders çalışın.


14 Ekim 2013 Pazartesi

bugün sizlere internet



Türkiyenin En Büyük Konu Anlatımı Sitesi http://videoders24.com
Merhaba bugün sizlere internet dünyasında yeni adımını atmış videoders24.com adlı siteden bahsedeceğim. Geçenlerde ders çalışmak için şöyle bir bakayım dedim ve bir de baktım böyle güzel bir eğitim sitesi var ister 9.sınıf matematik için ister 11.sınıf fizik dersi için olsun gerçekten etkileyici bir kullanıcı deneyimi sunan eksiksiz bir site olduğunu düşünüyorum. Elbette bu düşüncemde etkili olan izlediğim derslerin kalitesiydi.. oldukça kaliteli bir ders anlatımı olduğunu söyleyebiliriz.

Video Ders İzlemenin Tadını Çıkarın http://videoders24.com



Artık öğrencilerin eksiklerini tamamlamak ve fazladan ders çalışmak için etkili bir yöntemi daha var. Biz oda videoders24.com diyoruz.. Oldukça etkili bir o kadar da gerekli bir konu anlatımı sitesidir.Bu site kapsamında başta geometri olmak üzere tüm dersler o kadar sürükleyici ve eğlenceli ki... Öğrencilerimizin boş vakitlerinde bu gibi ders çalışmalarına ağırlık vermeleri çok güzel olurdu. Ayrıca tüm biyoloji konuları için de yine bu siteyi öneririm.

13 Ekim 2013 Pazar

Ekol Hoca



Ekol Hoca Matematik ve İngilizce Ders Anlatımları Sitesi
Okul hayatının zorlukları ve evde derslerine yardım edebilecek biri olmadığında pek çok öğrencinin ilk aklına gelen tabi ki ekol hoca oluyor. Bu konuda internette o kadar çok site var ki.. hatta her geçen gün yeni bir matematik, ingilizce sitesi açılıyor da diyebiliriz. Öğrenciler buralarda paylaşılan ders notu ve konu anlatımları ile derslerinde daha başarılı oılabiliyor çünkü etkili bir ders çalışma için destek almak da şart.
Neden ekol hoca ? derseniz ; çünkü matematiği çocuklara sevdiriyor. Konuları çok etkili ve güzel şekilde anlatıyor. Özellikle akşamları evine gelip Nejdet Kirpi veya Mustafa Tekinay gibi hocaların konu anlatımlarını izlemek oldukça keyif verici. Ayrıca Türkçe’den edebiyata kadar pek çok diğer branşlarda da aynı durum söz konusu olduğundan ekol hocayı seven herkes internette dersi burada çalışıyor. Hepinizin yararlanabileceği bir site olan bu sitenin adresi de http://www.ekolhocamatematik.net şeklinde. Lütfen dersleri izledikten sonra konuların altında yorumunuzu yazmayı unutmayın.