23 Ocak 2013 Çarşamba

Video ders izleme ve matematik geometri ingilizce ders paylaşımlarına ciddi bir ağırlık veren http://videoders24.com sitesi açıldı.


Video ders izleme ve matematik geometri ingilizce ders paylaşımlarına ciddi bir ağırlık veren http://videoders24.com sitesi açıldı. Sitede okulda yeteri kadar konuyu anlamadığınızda veya test çözerek daha iyi bir şekilde kavramak istediğiniz zaman bu sitenin ciddi anlamda size yardımcı olması mantıklı gibi görünüyor. Herşeye rağmen videoders24.com sitesinde matematik, kimya fizik coğrafya Türkçe ve edebiyat hatta ingilizce dersi çalışmanız da mümkün olmaktadır.
Dersler ise geometri ve matematik başta olmak üzere sadece video ders şeklinde değil daha fazla etkili ve ciddi bir öğrenme sağlamak gayesiyle eğitici ve öğretici çalışmaları da kapsamaktadır. Özellikle ingilizce öğrenmek isteyen arkadaşlar için çok etkileyici içeriklere de sahip olan sitede pek fazla ders videosu ve test çözümü yayınlandığını söylemek abartılı da olmayacaktır. Buna rağmen yazılılardan yüksek notlar alabilmek ve etkili bir çalışma ortamı sağlayabilmek anlamında size düşen sıkı ve disiplinli çalışmalar yapmak..
Belki daha fazla fizik video dersi izlemek adına siz de videoders24.com sitesini ziyaret edebilir ve 9.sınıf fizik 10.sınıf fizik ve 11.sınıf fizik ders videolarını izleyerek bu şekilde etkili ders çalışabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder