11 Kasım 2012 Pazar

Kimya Konu Anlatımı ve Kimya Videolu Dersleri


YGS ve LYS Kimya Konuları Videolu Kimya Konu Anlatımları, YGS Kimya Ders Videoları ve Soru Çözümleri Sayfamıza Hoş Geldiniz!

“Kimya konu anlatımları için google’da arama yaparken sitenizi buldum. bu sayfayı hazırlayarak bizlerin kimya dersinde daha başarılı olmasına gerek YGS ve gerek LYS kimya sorularını daha etkili biçimde çözmemize yardımcı olduğu için etkinders.com yönetimine teşekkür ederim.”
Batuhan
“Sayın site yöneticileri.. özel dersin fiyatının en az 50,00 TL olduğu bir çağda ne bu ücretsiz kimya konu anlatımları ve kimya soru çözümleri ne kadar makbule geçiyor anlatamam.. Özellikle Özkan Güray hocamıza ve Ramazan Cansoy hocamıza teşekkür ediyorum. Özkan Güray hocanın kimya üstadı olduğuna inanıyorum. Gerçekten süper anlatıyor bu dersi.. Mol kavramı ve kimyasal hesaplamaları anlatışına da ayrıca hayran kaldığımı belirtmek isterim Allah razı olsun emeği geçenlerden.”
Merve
“Organik kimya soru çözümleri arayıp duruyordum karşıma http://www.etkinders.com/kimya adresi yani bu sayfa çıktı.. etkinders.com adını daha önce arkadaşlarımdan duydum.. ne diyelim Allah razı olsun hocalarımızdan.. ben şimdiye dek kimya yazılılarımın tamamını bu sayfadan çalıştım.. Son derece de memnun kaldım kimya konu anlatımı için dersanelere para ödüyoruz.. O kadar özel ders almak için paralar ödeniyor.. Site yönetimi bizlere katkı sağlamak adına bu kadar paylaşmış helal olsun doğrusu.”
Mustafa
“Madde ve özellikleri konusunu anlamıyordum burada anladım Allah razı olsun”
Nihat